Al een aantal jaren is er een duidelijke trend naar persoonlijke expressie in de trouwbranche. Tegenwoordig horen bruiloften het verhaal van je eigen liefde te vertellen. Traditionele regels zoals een witte jurk of identieke trouwringen worden steeds vaker overtreden. Er is zoveel nieuws te ontdekken vandaag.

Wat is er dit jaar in de mode?

Maar dat wil niet zeggen dat de traditie “uit” is. Uw bruiloft moet immers over u en uw smaak gaan. Er zijn veel opties: van eenvoudige ontwerpen tot meer ongewone of extravagante trouwringen. Toch moet je jezelf wat meer tijd gunnen om je trouwringen te kiezen dan wanneer je voor andere sieraden kiest. Je trouwring zie je de rest van je leven elke dag om je vinger. Daarom moet het bij jou en je stijl passen en je moet er zeker van zijn dat je het tientallen jaren na de bruiloft nog steeds leuk zult vinden. Trouwringen voor dames en heren hoeven niet langer alleen in maat van elkaar te verschillen. Trouwringen voor dames zijn vaak sierlijker, bezet met edelstenen en soms in een andere goudkleur. Hier is een overzicht van de mode die je dit jaar niet mag missen. We hebben de nieuwste sensaties, trends die al heel lang bestaan ​​en modellen die nooit uit de mode gaan voor jou.

Minimalistische ringen

Traditionele trouwringen zijn vaak breder en groter, maar een van de grootste trends van vandaag is het dunner worden van de ringband. Een smalle trouwring ziet er bijzonder discreet en elegant uit aan de hand van een vrouw en kan glad zijn of bezet met edelstenen. Trouwringen met diamanten, vooral eeuwigdurende trouwringen, zijn momenteel erg populair. Ze zijn rondom bezet met diamanten en zijn een duidelijk symbool van eeuwige liefde. Dit ontwerp heeft zo zijn voordelen, omdat het perfect te combineren is met een verlovingsring, die ook een dunnere ringband heeft, of met andere favoriete ringen die je na de bruiloft wilt blijven dragen. Dames met kortere of bredere vingers zullen dit ontwerp ook waarderen, omdat het de vingers smaller en langer doet lijken.

Ringen met edelstenen

Als je van gekleurde edelstenen houdt, hebben we goed nieuws voor je. Omdat ze ook steeds populairder worden in trouwringen – en ze zien er geweldig uit! Omdat de trouwring elke dag wordt gedragen, zijn edelstenen met een hogere hardheid, zoals saffieren, robijnen of gekleurde “fancy” diamanten, bijzonder geschikt. Maar je kunt je steen ook kiezen op basis van andere criteria, zoals de geboortemaand of de maand van de bruiloft.

Grote diamanten

Misschien wil je wel een trouwring die niet alleen een bevestiging is van je liefde, maar ook een indrukwekkend sieraad. En waarom zou uw trouwring niet het luxe accessoire van uw dromen mogen zijn? Ringen met meerdere grotere diamanten zijn precies dat: ze zijn veelzijdig en daarom geschikt voor dagelijks gebruik, maar laten je stralen bij belangrijke gelegenheden, omdat hun oogverblindende schittering vooral zichtbaar is bij kunstlicht.

Rose goud

Deze gouden kleur is al heel lang een interessant alternatief in de sieradenproductie en de tekenen zijn goed dat dit geen voorbijgaande trend is. Zelfs als witgouden trouwringen nog steeds op de eerste plaats komen – roségoud is gemaakt voor trouwringen. Het is romantisch, delicaat en past bij alle vrouwen en mannen in gelijke mate en een trouwring van roségoud kan worden gecombineerd met een verlovingsring van wit- of geelgoud. Gebogen lijnen Als u inmiddels al weet dat u uw trouwring en verlovingsring samen aan één vinger wilt dragen, kunt u uw ontwerp hiervoor ook laten aanpassen. Een licht gebogen trouwring die ruimte laat voor de centrale steen van de verlovingsring is een uiterst elegante oplossing. Als u de trotse bezitter bent van een Halo-ring, zult u deze combinatie bijzonder waarderen. De twee ringen passen bij elkaar en vormen een gecoördineerd geheel.

Ongecompliceerde trouwringen

Gladde, ongecompliceerde trouwringen zijn een echte klassieker. Ze kunnen smaller of breder zijn, maar ze zijn allemaal de meest comfortabele keuze voor de drager. Een onmiskenbaar voordeel is het feit dat je de ring niet hoeft af te doen tijdens het sporten of andere activiteiten, terwijl een ingewikkelder ontwerp soms vervelend kan zijn. Als u kiest voor een gladde, glanzende afwerking, zal de dagelijkse slijtage na verloop van tijd op uw ring verschijnen in de vorm van een fijn patina. Dit kan zijn eigen charme ontwikkelen en dient tevens als herinnering aan de vele jaren samen. Natuurlijk kunt u uw ring ook laten polijsten zodat deze er altijd als nieuw uitziet. Onopgesmukte, eenvoudige ringen zijn de perfecte keuze voor iedereen die geen enkel risico wil nemen met zijn trouwring en op zoek is naar een veelzijdige oplossing. 123Gold kan je daar zowel online, als in de winkels mee helpen, want er is enorm veel keuze.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *