Inspiratie en tips voor een origineel huwelijkscadeau

Word jij uitgenodigd op een huwelijk van goede vrienden of familie en wil je graag verschijnen met een origineel (en gepersonaliseerd) cadeau, maar heb je geen creatieve inspiratie? Wij geven je hieronder graag tips voor het geven van een origineel huwelijkscadeau. 

Gepersonaliseerde champagne of wijnset

Houdt het bruidspaar van een goede fles champagne of wijn? Dan is het uiteraard een leuk idee om een champagne- of wijnset cadeau te geven met een gepersonaliseerde houten kist en bedrukte glazen met hun naam erop. Voeg hier ook nog de trouwdatum aan toe voor een leuke herinnering aan een prachtige dag. 

Gepersonaliseerde puzzel

Heb je met zijn vieren al vele leuke avonturen beleefd? Druk dan een foto op een puzzel, zodat je vrienden lekker kunnen puzzelen als ze zijn bijgekomen van hun trouwdag. Ze hebben dan ook nog eens een heel leuk aandenken aan jullie vriendschap en hun trouwdag. 

Bedrukte tegel

Een ander leuk idee is een tegeltje laten bedrukken met foto. Je kan de foto ook nog eens combineren met een liefdevolle lijfspreuk of leuke quote om te geven tijdens de trouwdag. Hoe leuk is het om zo’n persoonlijk cadeau te ontvangen op je huwelijksdag?! Dan weten de ontvangers in ieder geval zeker dat jullie je best hebben gedaan om een creatief cadeau te verzinnen. Via de website van Tegeltje.nl is het mogelijk om kant-en-klare of nieuwe ontwerpen te gebruiken om je foto in te passen en het tegeltje te laten verzenden. 

Hotelbon

Wens je de tortelduifjes na hun huwelijksdag een heerlijk nachtje weg om samen na te genieten? Geef dan een hotelbon voor een specifiek hotel en zorg ervoor dat hun kamer versierd wordt en er eventueel een fles prosecco of champagne op de kamer wordt gezet met een kaartje van jullie erbij. Zo kunnen jullie vrienden of familieleden heerlijk nasoezen en napraten over hun huwelijksdag onder het genot van een heerlijk drankje in een mooie hotelkamer. 

Chocolade met foto

Is het huwelijkspaar gek op chocolade? Laat dan een enorm chocoladereep bedrukken met foto, zodat zij tijdens het eten van de chocoladereep kunnen lachen en aan jullie denken om de foto die op de reep is geplaatst.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *