Het digitale gastenboek van iGuestbook nu te reserveren!

Het digitale gastenboek van iGuestbook nu te reserveren!

U heeft een grootschalig evenement waarvoor u eigenlijk een gastenboek wil gaan gebruiken. Het nadeel van een papieren gastenboek is echter dat het onpersoonlijk is. U ziet niet wie wat heeft geschreven, wat wel handig zou zijn als u bijvoorbeeld op een beurs staat met een nieuw product. Het is daarom veel leuker om mensen een kort filmpje te laten opnemen om daar hun mening op te geven. Maar u heeft ook geen zin om de hele tijd met een filmcamera in de hand te staan. Maak daarom gebruik van het digitale gastenboek van iGuestbook!

Hoe werkt een digitaal gastenboek van iGuestbook?

U gaat naar de website www.iguestbook.nl waarop u een mediatoren kunt reserveren. Dit is een iPad gemonteerd op een zuil, dit is uw digitale gastenboek. Deze mediatoren wordt door heel Nederland geleverd, zolang de locatie met de auto bereikbaar is. De mediatoren van iGuestbook wordt opgezet en na het evenement weer opgehaald. De werking van het apparaat is simpel, er zit een applicatie op de iPad waarop uw gasten een filmpje van maximaal 60 seconden kunnen maken. Zodra het evenement is afgelopen en de mediatoren is opgehaald, ontvangt u binnen enkele dagen de dvd met daarop al uw boodschappen!

Wat zijn de kosten van het digitale gastenboek van iGuestbook?

De totale kosten zijn 249 euro. Hierbij krijgt u levering door heel Nederland en op de door u gewenste locatie. Een dvd met daarop al uw persoonlijke berichten die gegarandeerd binnen enkele werkdagen geleverd wordt. De kwaliteit van alle filmopnames in High Definition, zodat u prachtige beelden krijgt die u zelf ook nog kunt gebruiken. Een zuil met LED verlichting zodat u zeker op zult vallen. Neem vrijblijvend informatie op of reserveer uw digitale gastenboek van iGuestbook via www.iguestbook.nl.

Aanbevolen artikelen