De voordelen van reizen en vliegen vanaf Schiphol

Geen wachtrijen bij de incheckbalies? Check nu online in en voorkom lange wachtrijen bij de incheck balies. Vanaf 7 dagen voor vertrek inchecken? Hoe lang u voor vertrek kunt inchecken is afhankelijk van luchtvaartmaatschappij. Wij checken u bij sommige maatschappijen al 7 dagen voor vertrek in. We werken daarvoor samen met de check-in professionals van verschillende vliegtuig-maatschappijen. Zodra de check in open is ontvangt u de instapkaart. Je kunt vanaf Amsterdam vliegen naar heel veel populaire vakantiebestemmingen.

  • Direct de juiste plek kiezen: Iedereen heeft zijn eigen wensen voor de beste plaats in het vliegtuig; korte vlucht vooraan het gangpad om snel uit het vliegtuig te kunnen, plaatsen met extra beenruimte of als familie bij elkaar.
  • Direct naar de gate: Bespaar tijd, u hoeft niet meer te lang aanwezig te zijn. Heeft u alleen handbagage dan gaat met de instapkaart direct naar de gate.
  • Bagage snel afgeven: Ook als u met bagage reist hoeft u niet meer te vroeg aanwezig te zijn, u geeft de bagage bij de speciale afgifte punten af.

Kort parkeren op Schiphol

De parkeerplaatsen P1 en P2 zijn voor de passagiers en bezoekers die korter dan twee dagen hun auto kwijt willen op Schiphol.  Waar u bij deze parkeergarages rekening mee moet houden is dat de maximale doorrijhoogte twee meter hoog is. Als je auto hoger is dan twee meter dan kun je deze kwijt bij het parkeerterrein P3. Ideaal voor een stedentrip op korte strandvakantie.

Lang parkeren op Schiphol

Parkeergarage P3 is bestemd voor bezoekers welke lang willen parkeren op Schiphol. Als u de “dure” parkeertarieven van Schiphol wilt omzeilen dan zijn er een goedkopere oplossingen om uw auto te parkeren bij parkeergarages rondom het vliegveld Schiphol. U betaalt minder en wordt vervolgens gratis vervoerd naar het vliegveld. Handig voor bijvoorbeeld een lange vakantie of verre reis.

Een jetlag voorkomen?
Wie er regelmatig op uit moet kent ook de keerzijde. Lange vliegreizen, dwars door de tijdzones heen, zijn funest voor je bioritme. De bekende Jetlag tip zijn – al worden ze nauwelijks opgevolgd. Sommige ervaren reizigers zweren bij het slaapmiddel melatomie. Wie online incheckt in de hoop op een goede stoel, vist vaak achter het net, omdat de incheck ’s nachts begint of net als je niet bij je pc kunt. Besteed het uit via een partner of regel dit direct bij je boeken op schiphol. Bereid je altijd goed voor op je vakantie door het lezen van reistips van expert en autoriteiten.

Vliegen vanaf Schiphol is goed voor het milieu
De luchthaven Schiphol is door ACI Europe uitgeroepen tot beste Europese luchthaven in de categorie ‘meer dan 25 miljoen passagiers’. De inzendingen werden beoordeeld door een jury van onafhankelijke experts. Volgens het juryrapport is Schiphol een voorbeeld op het gebied van efficiency, faciliteiten, doorlopende verbeteringen op het gebied van infrastructuur en aandacht voor het milieu.

Schiphol minder goed verbonden met BRIC-landen dan concurrentie?
De luchthaven Schiphol is minder goed verbonden met de BRIC-landen dan andere grotere Europese hubs. Alleen het bestemmingen aanbod naar China scoort goed ten opzichte van de concurrentie, zo blijkt uit een onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De andere BRIC-landen zijn Brazilië, Rusland en India. Dit zijn natuurlijk overigens niet de meest populaire vakantielanden.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *